Wat is RED?

RED - de oplossing voor het zelfstandig thuis wonen van ouderen.

RED biedt oplossingen aan voor het langer thuis wonen, denk hierbij aan personenalarmeringveilige en comfortabele toegang, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met de mantelzorg.

Waarom kiezen voor een oplossing van RED - langer thuis wonen?

RED maakt het mogelijk om ouderen op een veilige en gemakkelijke manier langer thuis te laten wonen door het aanbieden van een revolutionair systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om zorg op afstand aan te bieden doordat ouderen met 1 druk op de knop naar een toegewezen zorgverlener kunnen bellen voor eventuele hulp. Door het beveiligde elektronische slot wat enkel door middel van een elektronische sleutel te openen is voorkomt u inbraak en creëert u een veilig gevoel onder de thuiswonende.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van elektronische toegang en persoonsalarmering?

Om een goed beeld te krijgen van hoe het systeem werkt kunt u onder het kopje 'Alles over Wonen' een korte introductiefilm vinden waarin het gehele systeem uitgelegd wordt.

Persoonsalarmering als onderdeel van een optimale gezondheid.

Iedere zondagavond wordt er in het TV-programma life is beautiful aandacht geschonken aan onderwerpen die gaan over de optimale gezondheid. Op zondag 28 februari is er dan ook speciale aandacht geschonken aan de oplossingen van RED langer thuis wonen. Mocht u deze aflevering gemist hebben dan kunt onder Life is beautiful de video, waarin de elektronische toegangssytemen van RED visueel toegelicht worden, rustig terugkijken.

RED Easy geeft veiligheid & comfort een nieuwe betekenis

Met RED Easy zult u fijner woongenot ervaren, kunt u langer thuis blijven wonen en kan er gemakkelijk toegang worden verleend aan zorgwoningen. In minder dan 3 minuten kunt u via de instructievideos zien of RED Easy op uw deur gemonteerd kan worden en hoe u dit zelf gemakkelijk en snel kunt doen. Mocht u er niet uitkomen dan zijn wij er altijd om u telefonisch of via een monteur te helpen.