De oplossing voor elke deur.

Snel en makkelijk toegang, goed geregeld!

 

 

RED Easy Motorcilinder

De RED Easy Motorcilinder is eenvoudig te monteren op de woningvoordeur en is SKG*** goedgekeurd. Het voldoet aan de hoogste in Nederland gesteld kwaliteits- en veiligheidseisen. 

RED Easy Oplegslot

De RED Easy Oplegslot met straatcilinder. Handig als de bestaande deur voorzien is van een oplegslot. Tevens is dit slot net zo makkelijk te bedienen als de motorcilinder.

RED Easy Deurcontroller

De RED Easy deurcontroller is uitermate geschikt bij centrale toegangsdeuren van bijvoorbeeld appartementencomplexen, flatgebouwen of portieken waar een elektronische sluitplaat, slot of automatisch schuifdeuren zijn geplaatst.

RED Easy Keypad-Reader

De RED Easy Keypad-Reader maakt het mogelijk eenvoudig je huis binnen te komen, zonder dat  hier een sleutel of je smartphone aan te pas hoeft te komen. Met de Keypad-Reader kan je veilig en eenvoudig de RED Easy Motorcilinder bedienen.

Bekijk hier het product Bekijk hier het product Bekijk hier het product Informatie aanvragen

 

 

  

RED Easy Communicatie module

Systemen van derden kunnen eenvoudig en draadloos geïntegreerd worden met de RED Easy producten door toepassing van de RED Easy communicatiemodule.

RED Easy Keyfob

De elektronische sleutel voor gebruik in combinatie met RED Easy. Veilig en gemakkelijk toegang tot de woning

RED Easy Afstandsbediening

De draadloze afstandsbediening om de woning voordeur, voorzien van RED Easy, op afstand te openen. De afstandsbediening biedt en veiligheid.

Bekijk hier het product Bekijk hier het product Bekijk hier het product

 

 

 

 

RED Easy Grote Knop

Vind je de standaard knop op de RED Easy Motorcilinder  te klein? Dan biedt de Grote Knop de oplossing. Het verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de RED Easy Motorcilinder.

RED Easy App

De gratis RED Easy App voor uw RED Easy Motorcilinder en RED Easy Deurcontroller! Eenvoudig en veilig, wanneer u wilt, de deur openen.

RED Easy Sloteigenaar

5 jaar onbezorgd gebruik maken van RED Easy dankzij de licentie Sloteigenaar. Na die 5 jaar? Je kunt eenvoudig verlengen. Klik hieronder voor meer informatie.

Informatie aanvragen Informatie aanvragen Informatie aanvragen

 

 

RED Easy Sleutel aan organisatie

De licentie voor de RED Easy om een digitale sleutel uit te kunnen reiken aan een organisatie.  Zo weet u en de (zorg)organisatie wie op welk moment toegang heeft gekregen tot de deur.

RED Easy Organisatie beheer

De licentie, voor 5 jaar en max 100 medewerkers, om digitale sleutels te beheren en uit te kunnen reiken. Meer dan 100 medewerkers? Geen probleem. Hiervoor bieden wij uitbreidingsmogelijkheden (zie rechts).

Red Easy Extra 100 medewerkers

Heeft u in uw organisatie meer dan 100 medewerkers die een digitale sleutel nodig hebben? Dan biedt deze optie de mogelijkheid.

Informatie aanvragen Informatie aanvragen Informatie aanvragen

 

 biedt ook oplossingen voor alarmering!

 

 

Heeft u vragen over de RED Easy?

Neem gerust contact met ons op.

We denken graag met u mee.

 

Contact opnemen