Digitaal communicatie platform

CQ-Net Live, het online cloud platform in de zorg.

Inloggen portal CQ-net Live

Via onderstaande link kunt u inloggen:
https://portal.cqnetlive.eu/ 

Bekijk de korte instructievideo's die we voor u hebben samengesteld zodat u een goed beeld krijgt van de voordelen.
U kunt ze hier bekijken: Youtube - RED

Bekijk hier de instructievideo om direct in te loggen op het communicatie portal:

Online communicatieplatform voor het registreren van bezoek.

  • CQ-Net Live is het platform voor veiligheid en duidelijke communicatie in de zorg om de optimale zorg te kunnen verlenen.
  • Met CQ-Net Live is het mogelijk om alle betrokkenen in het zorgproces, zoals vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers te laten samenwerken.
  • Wanneer u inlogt op het platform kunt u precies zien welke zorgverlener wanneer in de woning is geweest of wanneer er contact is geweest met de bewoner.
  • Zo weet men precies welke zorg er is verleend en kunnen de juiste keuzes worden gemaakt met betrekking tot de vervolgstappen.
  • Een veilig gevoel voor de familie en ideale manier op de beste zorg te bieden.

Persoonsalarmering maakt het thuiswonende makkelijk.

Voor veel ouderen en chronisch zieken is het openen van een voordeur een lastige of zelfs onveilige zaak. Om dan zelf met één druk op de knop de deur te kunnen openen kan een wereld van verschil maken. Zeker als u weet dat in geval van nood aan hulpverleners toegang kan worden verleend.

Dit kan allemaal mogelijk worden gemaakt met de elektronische sloten en persoonsalarmering van RED. We informeren u graag voor een passend advies op maat voor uw specifieke situatie.

Comfortabel en veilig langer thuis wonen met de digitale communicatie, elektronische sloten en persoonsalarmering van RED!

Elektronisch slot in combinatie met persoonsalarmering? Het kan allemaal met RED langer thuis wonen.

Wilt u graag een elektronisch slot plaatsen in combinatie met persoonsalarmering en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vindt u alle aanvullende informatie om te zien wat u er allemaal mee kunt.

Zorgen voor een familielid, partner of kind wordt gezien als iets vanzelfsprekends. Maar soms gaat deze zorg een stuk verder en komt de term mantelzorg om de hoek kijken. De rol van mantelzorger is vaak een logisch gevolg na een incident, maar heeft een grote invloed op het dagelijkse leven. De zorgtaken worden uitgevoerd met zoveel toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel dat een beetje hulp vaak welkom is. Hiervoor worden vaak zorgverleners ingezet die de verzorgende en verpleegkundige zaken op zich nemen.

Natuurlijk wilt u als naast familielid graag direct betrokken zijn bij het reilen en zeilen in en romdom de woning en hiervoor heeft RED de perfecte oplossing, namelijk digitale communicatie in de vorm van een netbox en een online platform waar alle bezoeken op worden geregistreerd genaamd de CQ-net Live.

CQ-net-live CQ-net-live-mobiel