Retourneren

Een product retourneren

Het kan altijd voorkomen dat een product na ontvangst niet overeenkomt met hetgeen je verwacht hebt. Wil je het product ruilen of retourneren? Dat is bij Toolprof geen probleem.

Onze retourprocedure:

Voor het retourneren van een artikel/artikelen hebben wij een eenvoudige retourprocedure:

Retourneren vanuit Nederland

 • Download hier ons retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in.
 • Mail naar info@toolprof.nl om je retourzending te melden waarbij je het pdf-bestand als bijlage kunt toevoegen. Hierdoor zijn wij op de hoogte van uw retour, wat het proces versnelt. 
  Let op: Als je binnen de 14 dagen zichttermijn retourneert, vraag dan aan ons een retourformulier met antwoordnummer. Je kan het artikel dan kosteloos retourneren.
 • Na ontvangst van je retourzending, sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail zodat je weet dat het product onbeschadigd is aangekomen.
 • Als laatste zullen we de betaling naar je rekening crediteren, we streven om dit binnen 14 dagen te voltooien.  

Retourneren vanuit het buitenland

 • Download hier ons internationaal retourformulier voor buitenlandse retouren en vul deze zo volledig mogelijk in.
 • Mail het formulier door naar info@toolprof.nl en vraag om een retourlabel.
 • Vervolgens krijgt u een antwoord op uw mail met daarin een retourlabel.
 • Na ontvangst van je retourzending, sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail zodat je weet dat het product onbeschadigd is aangekomen.
 • Als laatste zullen we de betaling naar je rekening crediteren of de de omruiling door te voeren. In geval van creditering streven we ernaar om dit binnen 14 dagen te voltooien.  

Annuleren van je bestelling

Je kunt je bestelling annuleren zolang je order nog niet is verzonden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt je order annuleren door een e-mail te sturen aan info@toolprof.nl met hierin de reden van de annulering. 
Een eventuele creditering(terugbetaling) wordt door ons binnen 30 dagen voldaan. 

14 dagen tevredenheidsgarantie

Mocht je niet tevreden zijn over het aan je geleverde artikel dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren, mits onbeschadigd en ongebruikt. Je betaalt geen annuleringskosten behalve de gemaakte verzendkosten.
Het terugsturen van de producten is gratis. Hiervoor kun je bovenstaande retourprocedure volgen.

Levering kluizen

De aflevering van een kluis vindt uitsluitend gelijksvloers plaats en achter de eerste toegangsdeur. Mocht de toegang voorzien zijn van een dorpel, dan zijn wij genoodzaakt de kluis voor je toegangsdeur af te leveren. 
LET OP: Kluizen welke speciaal voor je besteld zijn worden niet door ons retour genomen.