Vereniging van eigenaren

Wat kan RED langer thuis wonen betekenen voor woningcorporaties of vereniging van eigenaren?

We blijven (soms noodgedwongen) langer thuis wonen waardoor we langer voor onszelf dienen te zorgen. Polvo lanceert een concept waarmee hulpbehoevenden een handreiking wordt geboden op het gebied van zelfredzaamheid. Door het toepassen van de huidige kennis en de nieuwste technologieën is het mogelijk een oplossing te bieden in langer thuis wonen. Dit alles onder de noemer RED.

Als woning corporatie of vereniging van eigenaren, herkent u de vragen rondom beheer van toegang tot uw algemene deuren en woningen. In vele situaties wordt dit uitgevoerd middels een zogenaamd mechanisch sleutelsysteem. Dit vergt het nodige beheer, levertijden bij sleutelbestellingen en aanpassingen bij eventueel sleutelverlies.

De oplossingen van RED

De oplossing is direct beschikbaar, RED Evolution brengt u de vele mogelijkheden van beheer van veilige toegang tot uw complex(en). In de volgende toelichting treft u onze reeds beproefde oplossingen. Daarnaast heeft RED Alarmering diverse uitbreidingen om de aanvullende wensen van uw bewoners te kunnen invullen.

  • Gebruik van elektronische sleutels, eenvoudig en makkelijk
  • Beheer middels internet, voor corporatie en bestuur 
  • Beheer middels internet, voor uw bewoners
  • 24/7 on-line, direct alles geregeld
  • Geschikt voor zorg toegang en alarmering opvolging 
  • Beschikbaar middels gratis app op Android en IOS

De bewoner staat centraal en kan naar eigen behoefte de toegang en alarmering inzetten. Familie, naasten, mantelzorg en professionele zorg maken uiteraard onderdeel uit van deze oplossingen.
Ook kunnen woning corporaties en verenigingen van eigenaren mee participeren in langer thuis wonen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Binnen Polvo heeft RED dealers door heel Nederland, waardoor RED voor een ieder eenvoudig te verkrijgen is. In maar liefst 34 vestigingen heeft Polvo de beschikking over professionele medewerk(st)ers die u kunnen adviseren waardoor de producten op uw situatie kunnen worden afgestemd.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven u graag een vakkundig advies op maat!