Bezoek RED op verschillende lifestyle beurzen

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en veiligheid!

Door het jaar heen staan er vele beurzen op de planning, allemaal met een ander thema, maar allemaal met het doel om de bezoeker te informeren over alle ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, lifestyle, veiligheid, voeding etc.

Op welke beurzen kunt u RED tegenkomen?

Contacta.nl: Dé netwerkbeurs voor Zuidwest-Nederland en Vlaanderen 7 t/m 9 November 2017 | Zeelandhallen

Contacta.nl is al ruim 30 jaar dé netwerkbeurs voor Zuidwest- Nederland en Vlaanderen. Inmiddels is het een concept en medium met diverse activiteiten in het jaar. RED zal hier ook aanwezig zijn op standnummer 826 en wij willen u graag uitnodigen om langs te komen!

De doelgroep van Contacta.nl bestaat uit directie, managers, vertegenwoordigers van middelgrote en grote ondernemingen, MKB en overheden uit Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Bezoekers van de beurs zijn afkomstig uit de ruime omtrek van de Zeelandhallen (binnen een straal van 60 minuten rijden van Goes). Binnen deze cirkel vallen de steden Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Brugge, Gent, Antwerpen, Breda, Rotterdam en Dordrecht.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van contacta.

25e editie 50PlusBeurs 19 t/m 23 september 2017 | Jaarbeurs Utrecht

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar kijken we nu al uit naar de volgende editie van de 50PlusBeurs die in September gepland staat in de Jaarbeurs Utrecht. We zijn er wellicht vroeg bij, maar brengen u graag alvast op de hoogte zodat u een gaatje vrij kunt houden in uw agenda. Zorg dat u er bij bent en kom alles te weten over vakantievrije tijdwonenmode & beautygezondheid en maatschappij. Deze onderwerpen worden thematisch ingedeeld met workshops, presentaties van bekende Nederlanders, muziek, demonstraties en noem zo maar op.

Een inspirerende dag vol aantrekkelijke acties en evenementen. Bezoek de website www.50plusbeurs.nl om de leuke sfeerimpressies van afgelopen jaar te bekijken en natuurlijk alvast uw tickets te bestellen.

Bent u er dit jaar bij?

 

 

West Brabantse Gezondheidsbeurs 28 & 29 juni 2017 | Den Goubergh Roosendaal

De West Brabantse Gezondheidsbeurs in Roosendaal stond in het teken van handige hulpmiddelen en voorzieningen welke u in uw woning kunt gebruiken om veilig en gezond thuis te blijven wonen. Daarnaast waren er verschillende workshops en demonstraties met handige toepassingen in huis.

RED Langer thuis wonen was hier ook aanwezig om onze toepassingen op het gebied van elektronische toegang, alarmering en hulpmiddelen tijdens dagelijkse bezigheden te tonen.

Bezoek de website van de West Brabantse gezondheidsbeurs en lees meer over beurs.

Wellicht tot volgend jaar?

 

19e editie vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer | Jaarbeurs Utrecht

Op 25, 26 en 27 januari 2017 vondt de 19e editie plaats van de Vakbeurs facilitair met een zeer breed scala aan producten en diensten. Verschillende nieuwjaarsrecepties, de FGN noviteitenprijs en een uitgebreid lezingenprogramma kwamen aan bod!

Rondom Thuis 50+ markt 2016 | Heerma State Roosendaal

Rondom Thuis heeft in samenwerking met Stichting Groenhuyzen de 50+ markt op zaterdag 19 november georganiseerd.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.rondomthuis.nl

50PlusBeurs 20 t/m 24 september 2016 | Jaarbeurs Utrecht

Op dinsdag 20 september 2016 heeft de 50PlusBeurs plaats gevonden. Een interessante dag met maar liefst 600 stands, verschillende workshops en vele demonstraties en proeverijen.

50+ lifestyle beurs Haaglanden 17 september 2016 | grote kerk Den Haag

Een iets kleinere beurs is de 50+ beurs Haaglanden welke plaatsvondt in de mooie grote kerk in Den Haag.