Hulp in huis voor ouderen

Extra ondersteuning bij de dagelijkse handelingen voor het thuis wonen van ouderen.

Ouderen willen graag zolang mogelijk zelfstandig hun dagelijkse routine uitvoeren wat uiteraard erg begrijpelijk is. Helaas is dit niet altijd mogelijk en kunnen ze hierbij wel wat hulp gebruiken.

Bekijk het complete overzicht aan producten die de dagelijkse handelingen zoals douchen etc. makkelijk maken.

Persoonlijk alarm ouderen

Op zoek naar personen alarmering zodat je zorgverleners op ieder moment kunt bereiken? Bekijk dan onze alarmeringssytemen.

2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor het zelfstandig wonen van ouderen?

We hebben een uitgebreid aanbod producten die ondersteuning bieden bij de dagelijkse handelingen zoals bijvoorbeeld douchen zodat ouderen veel zaken zelfstandig kunnen blijven uitvoeren. Hieronder worden de verschillende producten kort toegelicht zodat u in 1 oogopslag kunt zien waar u naar op zoek bent.

Zorgt voor een goede stabiliteit tijdens het douchen.

Lang staan is voor ouderen vaak erg zwaar en vermoeiend en in combinatie met douchen zorgt dit voor een grote en zware inspanning.Om deze activiteit te verlichten en zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u gebruik maken van een douchekruk of douchestoel om uzelf zittend te wassen. Hiervoor kunt u kiezen voor een douchekruk die u gemakkelijk kunt verplaatsen of een luxe of standaard uitvoering douchesitje die u tegen de muur kunt bevestigen voor extra stabiliteit.

Zorgt voor een gemakkelijk doorgang wanneer men gebruik maakt van bijvoorbeeld een rollator.

Voor personen die nog regelmatig mobiel zijn en vaak in en uit lopen is het erg vervelend dat ze geblokkeerd worden wanneer zij hun woning willen betreden. Dit is gemakkelijk op te lossen door het plaatsen van een drempelset waarmee de drempel bedekt wordt met een aflopende drempelsysteem gemaakt van aluminium en waar men gemakkelijk over heen kan rijden. Ze zijn er in verschillende maten zodat deze altijd past.

Zorgt voor stevige houvast wanneer je gebruik maakt van het toilet.

Een toiletbezoek kan vaak als lastig worden ervaren aangezien men in een kleine ruimte moet bewegen en het toilet zich vaak iets lager bevindt. Om te voorkomen dat men in het toilet ten val komt is het gebruik van de toilet klapbeugel een ware uitkomst. U kunt hem gemakkelijk vastpakken en door de lengte altijd binnen handbereik. We hebben ze in verschillende afmetingen zodat u zelf kunt bepalen welke lengte het gemakkelijkste past.

Op zoek naar een veelzijdig product voor extra comfort en ondersteuning?

Dan komt de RED wandbeugel als geroepen! Door het compacte formaat is het in vele situaties toepasbaar en biedt het volledige ondersteuning bij het betreden van een woning of bepaalde ruimtes. We hebben ze in verschillende afmetingen.

Zorg dat u op alle momenten over de juiste hulp beschikt met de verschillende hulpstukken. Een klein aanpassing, maar toch een grote hulp voor het zelfstandig wonen!