RED onze oplossing voor de toekomst!

Een veilige omgeving voor onze bewoners

en klaar voor langer thuiswonen, prettig geregeld.

 

VVE Woningcorporatie

Toegang RED Evolution

Uw voordeur met veel gemak bedienen met een normale- of elektronische sleutel/ keyfob, afstandsbediening of waar u ook bent met de smartphone app.

Toegang RED Easy

Aanvullende oplossing passend op elke deur om met een normale sleutel, elektronische sleutel/ keyfob, afstandsbediening of gratis app op de smartphone uw voordeur te bedienen

RED montage & service

Onze praktische opgeleide RED monteurs kunnen de installatie volledig op uw verzoek verzorgen. 24/7 service is uiteraard beschikbaar

Productoverzicht RED Evolution

Productoverzicht RED Easy Contact opnemen

 

RED Evolution Centraal START

Elektronische toegang voor al uw centraal deuren. Met deze oplossing is het mogelijk centraal deuren veilig en eenvoudig te openen met een elektronische sleutel/ keyfbob of afstandsbediening.

 

RED Evolution Centraal PLUS

Elektronische toegang voor al uw centraal deuren. Met deze oplossing is het mogelijk om centraal deuren veilig te openen met een elektronische sleulte/ keyfob, afstandsbediening en met de gratis app. Eenvoudig en snel te beheren in de Easy Cloud platform. Tevens is beheer door uw bewoners mogelijk. Hierdoor is er geen sluitplanbeheer meer nodig.

RED Easy Centraal

Elektronische toegang voor al uw centraal deuren. Met deze oplossing is het mogelijk centraal deuren eenvoudig te openen met een keypad-reader, elektronische sleutel/ keyfob, afstandsbediening en gratis app op de smartphone.

Contact opnemen Contact opnemen Contact opnemen

                                      

  

RED CQ-Net Live

Het cloud platform voor de toekomst, overal beschikbaar voor beheer van alle centraaldeuren. Ook geschikt voor outsourcing van beheer!

RED Easy

Het Easy Online Platform is overal bereikbaar en maakt het beheren van digitale sleutels veilig en eenvoudig.

RED Easy App

De gratis RED Easy App voor uw RED Easy Motorcilinder en RED Easy Deurcontroller! Eenvoudig en veilig, wanneer u wilt, de deur openen.

RED-CQ Net Live RED-Easy

Download voor Android

Download voor IOS

 

                                      

 

 

RED biedt een totaal oplossing voor toegang tot 

complexen, woningen en de zorg waar nodig.

Zelfs het beheer kan worden afgesproken.

 

Contact opnemen


Blog