Er is een oplossing voor nog méér woongenot

Je hebt een prachtig huis in een leuke buurt met fijne buren. Het is je droomhuis die je in al je gemakken voorzien. Om je woning binnen te komen heb je een sleutel nodig. Maar een sleutel kan je kwijtraken, je broek kapot maken of tijdens het ontgrendelen afbreken. Wat als je huissleutel uitleend en de lener raakt je sleutel kwijt? Kan je al je sloten vervangen. Niet fijn.

Hoeveel sleutels hebben we tegenwoordig niet? Eén voor de voordeur, achterdeur, garagedeur en dan hebben we je fietssleutel of autosleutel nog niet eens meegerekend. Hoe groot moeten onze broekzakken niet worden? Moeten we allemaal met een keycord rondlopen of is een tas dadelijk geen luxeproduct meer maar een vereiste?

Met Ivana Easy heb je al je sleutels in je smartphone. Geen gedoe, geen ge-emmer maar gewoon fijn en comfortabel je huis in en uitgaan. Sleutel tijdelijk uitlenen? Geen probleem, geef je vrienden of familie een tijdelijke sleutel. Zo geregeld!

Drie voordelen wanneer je kiest voor fijner woonplezier

 


Makkelijk te beheren 

Digitale sleutels worden door de app effectief verwerkt. Op de app krijg je een 'Open' of 'Sluiten' knop getoond voor alle deuren die in de buurt zijn en waar de gebruiker een sleutel voor heeft.


Werkt feilloos met Domotica

 Communicatie met domotica systemen is een fluitje van een cent. IVANAeasy heeft verschillende optionele modules zoals communicatie met andere systemen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.


Deuren openen met uw GSM

Op basis van Bluetooth Low Energy (BLE) detecteert de IVANA Easy app welke deuren in de omgeving te openen zijn. Eén druk op de knop is alles wat nodig is om de deur te ontgrendelen.

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Zorgeloos je sleutel uitlenen

Voor iedere deur een andere sleutel. Uw sleutelbos vergeten of heeft u vaste mensen op bezoek die ook een huissleutel nodig hebben? Mensen en sleutels kwijtraken. Het is hartstikke vervelend maar het gebeurt weleens.

Wat nou als iemand uw sleutel weet te bemachtigen en uw woning betreedt en uw spullen steelt? Zonder inbraaksporen krijgt u van de verzekering vaak niets. Erg vervelend. Gelukkig is dit met Ivana Easy allemaal verleden tijd. Met Ivana Easy kunt u zonder stress uw sleutel tijdelijk uitlenen.