Veilig toegang tot een zorgwoning? Ivana maakt het easy!

Thuiszorgmedewerkers toegang geven tot een zorgwoning betekent normaal gesproken het hebben van een grote sleutelbos die aanvoelt als een blok beton. Iedere keer weer zoeken naar de juiste sleutel. En dan hebben we het nog niet eens over het kwijtraken van sleutels.

Onder thuiszorgmedewerkers wordt er vaak onderling gewisselt en is er verloop van collega's. Hoe mooi zou het niet zijn als de toegang net zo makkelijk veranderd kan worden?

De IVANA Easy App is het enige wat je op je smartphone nodig hebt om deuren te openen. Via bluetooth kan je met een druk op de knop, de deur ontgrendelen. De app is veilig te gebruiken en gratis te downloaden. In appartementencomplexen met centraledeuren is de IVANA Easy App een ideale oplossing voor gezamelijk gebruik.

Via Mijn IVANA Easy heb je direct inzicht in wie er toegang heeft tot welke deuren. Het innemen en uitnemen van digitale sleutels is een fluitje van een cent. Kies voor gemak, kies voor Ivana Easy.

Drie voordelen wanneer je kiest voor flexibele thuiszorg oplossingen

 

Deuren openen met je smartphone bij zorgwoningen

Deuren openen met uw smartphone 

Op je telefoon open je de IVANA Easy app. De app zal automatisch aangeven welke deuren je kan openen. Met één simpele druk op de knop ontgrendelt de deur waar je via Bluetooth mee verbonden bent.


Gemeenschappelijk gebruik

 Via Mijn IVANA Easy kan je gebruikers (tijdelijk) toegang geven tot bepaalde kamers in appartementencomplexen. Ook centrale deuren en andere zamelijke ingangen kunnen ingesteld worden. 


Makkelijk in gebruik

De IVANA Easy app is het enige wat je nodig hebt om alle Ivana Easy producten te kunnen aansturen. Het innemen en uitgeven van de (digitale) sleutels gaat gemakkelijk via Mijn Ivana Easy.

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)