Langer thuiswonen? Veilig en makkelijk uw woning aanpassen voor langer woonplezier!

U woont al jaren in uw oude vertrouwde huis. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Het liefst wilt u tot in de eeuwigheid in uw woning verblijven. Maar u wordt een dagje ouder of heeft een beperking waardoor het fijn is om hulp in de buurt te hebben. 

Eer dat iemand u in uw woning te hulp kan schieten moet die wel binnen zien te komen. Het bijmaken van sleutels is een optie. Maar stel je voor dat iemand die sleutel per ongeluk verliest? Dat u in plaats van hulp, een vreemde met misschien wel kwade intenties in uw woning treft. Dat moet te allen tijde worden voorkomen.

De oplossing daarvoor is simpel: Ivana Easy. Plaats gemakkelijk een Ivana Easy motorunit op de deuren die u wilt kunnen openen. De motorunit is zo gemaakt dat die op bijna iedere deur past, u hoeft dus niet uw deur aan te passen.

Via de Ivana App kunt u alle deuren ontgrendelen. Geen fan van smartphones of app's? U kunt ook toegang krijgen of verlenen via de Ivana Easy Afstandsbediening. Langer thuis wonen wordt met Ivana Easy niet alleen comfortabel maar ook 100% veilig.

Drie voordelen wanneer u kiest voor langer thuiswonen oplossingen

 

Monteren motorcilinder Bedienen is kinderspel Draadloze communicatie module

 Makkelijk te bevestigen

Met Ivana Easy begint het gemak al bij het monteren. De Ivana Easy motorcilinder past in iedere europrofielcilinderslot. Aanpassingen zijn niet nodig en dat is fijn.


Bediening is kinderlijk eenvoudig

 De deursloten bedienen zoals u de telvisie bediend. Lekker gemakkelijk vanuit uw luie stoel de deuren ontgrendelen. Verwacht u bezoek? Geen reden meer om onnodig je stoel uit te hoeven komen. 


100% Comfort

Heeft u moeite om zelf de deur te bedienen?Automatisch openen van uw deur is mogelijk dankzij de Ivana Easy draadloze communicatie module. Deze kan gekoppelt worden met een deurautomaat.

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)