Elektronische deurslot van RED

Het slot van uw woning makkelijk openen met de elektronische sloten van RED!

Met het elektronisch deurslot van RED wordt het u mogelijk gemaakt om een deurslot te ontgrendelen via een elektronische sleutel, afstandsbediening etc. U kunt via een beheerdersplatform volledig beheren wie er toegang heeft tot de woning.

Elektronische toegang tot de woning met persoonsalarmering voor een veilig gevoel!

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste elektronische sloten van RED langer thuis wonen?

Wij ondersteunen u graag door de verschillende systemen kort toe te lichten zodat u in een opslag kunt zien welk systeem het beste toe te passen is in uw eigen situatie of bijvoorbeeld de situatie van uw ouders.

Ontvangt u wekelijks extra hulp voor zorg of huishoudelijke taken?

Dan biedt RED start elektronisch deurslot voldoende ondersteuning. Het alarmpakket bestaat uit een elektronisch slot die enkel te ontgrendelen is door gebruik te maken van een elektronische sleutel die bijgeleverd wordt (3 stuks). Het is het perfecte systeem voor diegene die over fysieke klachten beschikken en de extra luxe om rustig te blijven zitten als een ware uitkomst zien.  

Vindt u het makkelijk als uw hulp op afstand kunt bedienen middels persoonsalarmering?

Dan moet u de RED plus alarmpakket plus communicatie zender eens bekijken. Dit alarmsysteem beschikt naast een elektronisch deurslot over een Netbox live communicatie zender zodat u makkelijk in kunt loggen in de Cloud en dat u vooraf in kunt stellen wie toegang heeft tot de woning en wie wanneer gebruik kan maken van de toegangssleutel. Hierdoor maakt u het zichzelf makkelijk en kan er geen misbruik gemaakt worden van het systeem om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

Daarnaast verbindt deze communicatie zender randapparatuur zoals bijvoorbeeld een rookmelder met deze zender. Zodra de rookmelder signaal geeft wordt een extern contactpersoon direct geinformeerd.

Heeft u behoefte aan hulp op afstand door 1 druk op de knop voor de veiligheid van ouderen?

Dan is RED extra elektronisch slot met persoonsalarmering het systeem voor u! Dit complete systeem beschikt naast een elektronisch slot, RED Netbox live en RF module ook over een personenalarmeringszender die u door middel van een hanger dicht bij u kunt dragen.

Met deze zender kunt u door slechts 1 knop in te drukken hulp bereiken die u of telefonisch kan helpen of direct naar u toe kan komen. U kunt zelf instellen wie op welke tijdstippen gebeld wordt wanneer men op de knop drukt.

Zijn 3 toeganssleutels niet voldoende of wilt u vanaf afstand de deur open kunnen doen?

Dan bestaat er altijd de mogelijkheid om extra sleutels aan te schaffen of gebruik te maken van de elektronische afstandsbediening waarmee u vanuit uw stoel de voordeur kunt ontgrendelen.

Kortom, RED langer thuis wonen is van alle gemakken voorzien om een gemakkelijk en snelle elektronische beveiliging van uw huis mogelijk te maken en door de persoonsalarmering is het zelfstandig wonen van ouderen erg veilig.