Een paar vragen aan de RED specialist Martin Moelijker.

Om u een goed beeld te geven wat u bij de stand van RED kunt verwachten hebben we een paar vragen gesteld aan onze RED vertegenwoordiger die tijdens de beurs aanwezig was om men te voorzien van de juiste informatie.

1. Voor wie is de 50 plus beurs uitermate geschikt?

Voor iedereen die zich wilt laten informeren over alle mogelijkheden en opties om zo comfortabel mogelijk te wonen. Leuke demonstraties en presentaties staan altijd op de planning en bij verschillende stands wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste innoviteiten die u anders niet snel tegenkomt.

2. Wat is de meest voorkomende probleemsituatie die tijdens de beurs naar voren is gekomen?

Een veel gemaakte opmerking die ik tijdens de beurs heb gehoord is dat ouderen die zelfstandig wonen op het moment van vallen niet in staat zijn snel op te staan en hulp in te schakelen. Hierdoor worden ze vaak pas veel later gevonden en hebben ze al snel een aantal uur in een benarde situatie gelegen.

3. Zijn er grote zorgen onder de thuiswonende of dierbaren?

De kinderen van de ouderen die zelfstandig wonen hebben de meeste angst dat hun ouder hen niet kan bereiken op het moment dat er iets is gebeurd in de woning, door bijvoorbeeld brand of een val. Ze hebben geen zicht op de thuissituatie en willen het liefst op ieder moment van de dag zo snel mogelijk contact kunnen leggen met het thuisfront.

De ouderen zelf vinden het belangrijk dat zij ondersteuning kunnen krijgen bij de dagelijkse taken om dit zo makkelijk mogelijk te maken.

5. Wat kan RED langer thuis wonen hierin betekenen?

Wij vinden het vanuit RED erg belangrijk dat u op het moment dat een dierbare is gevallen en u niet in de buurt bent, u toch de juiste hulp kunt verlenen. Daarnaast maken we het zelfstandig thuis wonen graag zo eenvoudig mogelijk door het bieden van de juiste hulpmiddelen, bijvoorbeeld een steun bij het douchen.

Met RED personenalarmering kan men met 1 druk op de knop in contact komen met een vertrouwd persoon, thuis en onderweg. 

Daarnaast biedt RED ook de juiste oplossingen op het gebied van elektronische toegang. Dit geeft mogelijkheden om altijd te weten wie er toegang heeft tot een woning en kan de toegang elektronisch verleend worden in de vorm van een elektronische sleutel, afstandsbediening of applicatie op de telefoon.

6. Is er voor iedere woning een geschikte oplossing?

RED biedt verschillende opties en mogelijkheden waardoor we ons goed kunnen voorstellen dat het grote aanbod aan informatie zorgt voor verwarring. Voor iedere woning en persoonlijke woonsituatie is er een passende oplossing.

Om de juiste keuzes te maken is het altijd raadzaam contact op te nemen met onze specialisten zodat ze u kunnen adviseren en u optimaal gebruik kunt maken van de opties op het gebied van persoonsalarmering, toegang en ondersteuning.

Bent u er dit jaar bij? Koop dan direct uw toegangskaartje voor de 50plusbeurs.

De 50plusbeurs belooft ook dit jaar weer een inspirerend en gezellig evenement te worden. Mogen we u verwelkomen bij onze stand? U kunt via de website, www.50plusbeurs.nl, uw toegangskaarten met korting aanschaffen.