Persoonlijk alarmeren in nieuwbouw (rookmelder + koolmonoxide)

Persoonsalarmering speciaal voor uw nieuwbouw woning / appartement? Bekijk onze speciale alarmsystemen en ontdek het gemak!

U heeft een nieuwbouw woning / appartement en uw wilt graag een persoonlijk alarm creëren waarmee u hulp op afstand makkelijk in kunt schakelen. We hebben speciale alarmpakketten samengesteld, uitermate geschikt voor de 230V. aansluitingen in een nieuwbouw woning of appartement.

Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies voor uw specifieke woning.

3 Artikel(en)

 • RED E Hittemelder, 230V/lithium, Ei-164E

  De juiste en snelle alarmering bij hitte- en rookontwikkeling.

  Ei 164E 230V hittemelder is draadloos koppelbaar tot maximaal 30 stuks d.m.v. separaat te bestellen RF-module type Ei 100MRF (RF module wordt in de melder geplaatst). De Ei 164E is gemakkelijk te installeren met het Easi-fit® systeem en nog sneller monteren door verbeterde sokkelvoet. Wist u dat tijdens de fabricage diverse testen worden uitgevoerd op meerdere punten binnen het proces? Zo worden alle componenten 100% getest op de gefabriceerde PCB (In-circuit Test) en wordt er na assemblage van het complete product altijd een complete functietest uitgevoerd. Vervolgens worden de producten met detectiefunctie gekalibreerd en met gas of rook getest

   meer informatie
   € 130,00 € 107,44 excl. btw

  • RED Ei-Testunit 450

   Op afstand uw rook- en hittemelders testen en beheren met de RED Ei testunit!

   Met de RED Ei testunit 450 kunt u zeer gemakkelijk op afstand draadloze melders testen, de brandplaats lokaliseren of het alarm pauzeren. De testunit is voorzien van Lithium batterij waardoor je deze in de 10 jaar durende levensduur niet hoeft te vervangen. Zo kan iedereen gemakkelijk zijn alarm beheren zonder zichzelf in gevaar te brengen doordat zij de hoogte in moeten om het alarm uit te schakelen.

   • U kunt gemakkelijk het alarm handmatig activeren en tijdelijk uitschakelen
   • De testunit test gelijktijdig alle gekoppelde melders
   • Er zijn componenten beschikbaar om eenvoudig een betaalbaar en flexibel rookmeldersysteem te realiseren
   meer informatie
   € 118,50 € 97,93 excl. btw

  • RED Ei-Trilpad Flitslamp 170

   Het perfecte alarmsysteem om slechthorende te alarmeren bij mogelijk gevaar!

   U wilt graag het langer thuis wonen mogelijk maken doordat men zelfstandig hulp op afstand kan inschakelen bij een calamiteit zoals bijvoorbeeld rookontwikkeling of brand. Voor slechthorende kan het lastig zijn om een brandsignaal te horen, waarbij het RED Ei Trilpad met flitslamp de uitkomst biedt. Wanneer er zich rookontwikkeling voordoet wordt men middels het flitslicht met trilpad gealarmeerd zodat zij op het juiste moment hulp in kunnen schakelen en hun veiligheid gewaarborgd is.

   • Trilpad wordt direct gekoppeld met de rookmelder / hittemelder
   • Toebehoren voor branddetectie
   meer informatie
   € 457,00 € 377,69 excl. btw

  3 Artikel(en)